Gør det selv projekter til foråret

Lav din egen knagerække til boligen

Foråret står for døren og det er blevet tid til at komme i gang med diverse gør det projekter, men hvad skal du egentligt kaste dig over? Mange mennesker har selvfølgelig en dagsorden over ting de skal have fikset i deres bolig, men de fleste er også glade for nye ideer som man kan kaste sig over.

Det kan være alt fra de helt store gør det selv projekter udendørs til mindre gør det selv projekter, som man let kan lave indenfor. Vi har fundet frem til et par gode ideer, som vi mener at du kan kaste dig over henover foråret og sommeren.

Lav din egen knagerække

Har du en stor familie kan det tit være problematisk at finde en knagerække der passer ind i den stil, som man godt kan lide – samtidig med at den også passer til det behov man nu har. En knagerække er et forholdsvis simpelt projekt, som man hurtigt kan komme i gang med. De fleste at materialer kan fås til en overkommelig pris i ethvert byggemarked.

Især for børnefamilier kan det være svært at finde en knagerække, hvor der f.eks. også er plads til at hænge en pusletaske på uden at den optager alt for meget plads i gange. Tit ender man bare med at smide pusletasken under sit puslebord, hvilket også er en fin løsning – men det er sjældent der man har brug for den.

Gør havemøblerne klar til sommer

En ting som mange mennesker desværre ikke får gjort årligt er, at de går deres havemøbler gennem engang. Har man træmøbler så anbefales det at man spænder dem efter og hvis de er tørre at man så giver dem et lag olie.

Har man almindelige havemøbler i plast, så kan det anbefales at man vasker dem ordentlig ned engang. Det ser bare pænere ud end en slidt gammel havestol fyldt med alger.

Lav din egen vippe skydeskive

Er der en lille rambo gemt i dig, som godt kan lide skydevåben? Så kan det anbefale at investere i en luftpistol. De er som danskere lovlige at eje, hvis det maks er en 4.5mm kaliber.

Hvis du investere i en luftpistol, så kan det anbefales at man lave en form for skydekasse der kan samle haglene op – så man ikke risikere at ramme nogen med et vådeskud. Man kan så lave en moderne version med sin egen form for vippe skydeskive, som gør det lidt sjovere at skyde efter.