Brug spraymaling til træ og metal

Gør gamle træ og metal ting nye igen med billig spraymaling

Det er ikke kun for graffitimalere at bruge spraymaling længere. Flere og flere har fået øjnene op for hvor meget lettere man kan komme igennem en omgang malingsarbejde, alene ved at skifte rulle og pensel ud med en sprayflaske.

Brug spraymaling til det sidste finish

Maling er det vi kendetegner med den sidste finish. Det er som om at et værelse virker helt ufærdigt, alene hvis det står og mangler maling på væggene. Man kan nørde nok så meget i den gamle cykel man har skiftet alle reservedelene ud på og som egentlig burde fremstå ny, men uden en frisk gang maling, ligner den ret sikkert stadig noget der er klart til skrot.

Det er her at vi kan være glade for at flere og flere har fået øjnene op for at spraymalingen kan klare jobbet for os. Med en omgang billig spraymaling, kan du nemlig få klaret at sætte prikken over i’et på dine projekter og det behøver ikke at ende med en bøtte spildmaling længere.

Undgå spild og rester med spraymaling

Med de fine afpassede størrelser af sprayflasker har du din maling let ved hånden. En sprayflaske er let at styre for selv en uøvet, og den kan fås i alverdens typer og farver. Ønsker du at male cyklen pink i denne uge, så kan du bare gøre det og i næste uge kan du ændre det til en anden farve du synes er fed. Det koster nemlig lige præcis ikke en hel spand maling for hver farve.

Det er muligt at finde billig spraymaling til træ og metal, samt at finde grundere og rustbeskyttelse på spray også. Har du gang i projekt cykel som i ovenstående eksempel, er det vigtigt at du sørger for at lukke metallens overflade fra cyklen med en god grunder og holde rusten for døren også.

Dette kan også fås på spray, så det bliver legende let at klare det der normalt hænger os langt ud af halsen at klare. For det er da ikke sjovt at skulle grunde en kæmpe flade som man alligevel ikke kan se forandringen med, med det blotte øje.

Få alle fordelene med ved at bruge spraymaling

En anden fordel ved at bruge spray frem for pensel og rulle er at du undgår at få de trælse penselstrøgsafmærkninger, som man let får med det samme man maler med en pensel. Når du spraymaler ved den rette temperatur, så får du også en rigtig fin og glidende struktur. Derfor har flere også fundet ud af at det faktisk slet ikke er så tosset at spraymale f.eks. biler og knallerter også.

Én ting du dog ikke slipper for ved at vælge spraymalingen frem for de blide penselstrøg er, at du stadigvæk skal sørge for at afdække alt der ikke må få maling på sig, som står i nærheden af hvor der males.